ICT Training

Wilt u graag uw kennis of certificering up-to-date houden, maar is studeren tussen 9 en 5 geen optie? Leert u graag op uw eigen tempo? Of zoekt u een goedkope oplossing om bij te blijven op de laatste technieken? Dan biedt Maestro Academy in samenwerking met ICTtrainingen.nl de oplossing!

Online leren. Het wordt steeds populairder. Leren en ontwikkelen op het moment dat het u het beste uitkomt. Handig voor uw medewerkers of voor u als zelfstandig professional. De Maestro Academy speelt daarop in en heeft afspraken gemaakt met twee partijen die online leren mogelijk maken.

Zo krijgt u een korting van 7,5% op alle trainingen van ICTtrainingen.nl. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de Online Academy, die in samenwerking met Satisvact is opgezet. ICTtraingen.nl biedt trainingen, met en zonder certificering, op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer, databases, softwareontwikkelingen, management en andere IT-gerelateerde onderwerpen. De Online Academy is gericht op soft skills, management, Microsoft Office, social media en talen.

De voordelen

  • Trainingen zijn op elk gewenst moment beschikbaar
  • Leren op uw eigen tempo en op het moment wanneer het u het beste uitkomt
  • Certificerend examen direct aan te vragen indien gewenst
  • Rijke lesstof (o.a. video, cases, proefexamens etc.)

ONLINE PARTNERS

Klik op één van de onderstaande logo’s om naar de desbetreffende pagina te gaan

ict-trainingen

Logo Satisvact