Prosci Practitioner Refresh Training

Ben je een Prosci gecertificeerde Practitioner die behoefte heeft aan een opfriscursus? Wil je ook je toolkit moderniseren naar de laatste online versie? Dit is je kans.

14 maart 2019 in Antwerpen, 19 maart 2019 in Rotterdam

We bieden een 1-daagse training waarin we de essentie en de tools van de Prosci en ADKAR nog eens trainen. Daarnaast krijg je de beschikking over de laatste versie van de online toolkit. Zeker voor de Practitioners die nu nog de PilotPro gebruiken zal dit een belangrijke stap vooruit zijn met meer moderne, uitgebreide tools, templates en online research.

Er is veel ruimte voor het inbrengen van eigen ervaringen, projecten en vraagstellingen. Als rode draad gebruiken we een door ons ontwikkelde (denkbeeldige, maar reële) case waarop we de tools en de drie fasen toepassen. Het is erg interactief, veel doen, veel discussie, kortom een gebalanceerde mix van inspiratie en transpiratie.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor Prosci Certified Practitioners die behoefte hebben aan het opfrissen van de Prosci methodiek, ervaringen willen uitwisselen met andere Practitioners en/of vragen willen stellen over het toepassen van de methodiek in de praktijk.

Wat zijn de leerdoelen van dit programma?

De leerdoelen van de training zijn:

  • een overzicht te bieden welke tools in welke situaties nuttig zijn;
  • het verdiepen van praktijkvragen en ervaringen;
  • het praktisch oefenen met de tools aan de hand van casussen;

het verdiepen van de meest gebruikte tools, zoals ADKAR, sponsor assessment en de impact index.

Wanneer, kosten en aanmelden

Wanneer en waar?
De training vindt plaats op 14 maart 2019 in Antwerpen en op 19 maart 2019 in Rotterdam. De training duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur en is inclusief lunch.

Kosten
De training kost € 400,00 (excl. BTW) per deelnemer. Elke deelnemer ontvangt een upgrade van de eToolki en het boekje ‘CEO Change Executive Officer’ van Erik F Steketee.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

PARTNER PRIJS

€400,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

1 dag

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Prosci Practitioner Refresh Training

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;