Enterprise Change Management Boot Camp

ENTERPRISE CHANGE MANAGEMENT BOOT CAMP

De Enterprise Change Management Boot Camp helpt u om de verandercapaciteit en -competentie (agility) van uw organisatie te vergroten.

WAT IS ENTERPRISE CHANGE MANAGEMENT?

Enterprise Change Management (ECM) is de competentie en het vermogen (agility) van de organisatie om zich effectief aan te passen aan de steeds veranderende wereld. ECM betekent dat effectief change management is ingebed in de rollen, structuur, processen, projecten en leiderschapscompetenties van uw organisatie. Change management wordt daardoor consequent en effectief toegepast op veranderinitiatieven, leiders hebben de vaardigheden om medewerkers te begeleiden bij verandering en medewerkers zijn beter op verandering voorbereid. 

WAT IS DE PROSCI® EMC BOOT CAMP? 

De Prosci® Enterprise Change Management (ECM) Boot Camp helpt u om een start te maken met het vergroten van de verandercapaciteit en -competentie van uw organisatie door de huidige situatie in kaart te brengen, een heldere gewenste situatie te definiëren en een aanpak (roadmap) te ontwikkelen om die gewenste situatie te bereiken. 

Deelnemers krijgen de beschikking over een helder raamwerk en praktische hulpmiddelen – gebaseerd op best practices in change management – om de strategie te bepalen en een heldere aanpak uit te werken. De ECM Boot Camp geeft hiermee een kick-start aan het ontwikkelen van deze organisatiecompetentie, zodat deelnemers dit na de training kunnen toepassen in de eigen organisatie. 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA? 

De ECM Boot Camp is ontworpen voor leiders, professionals of teams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de verandercapaciteit en -competentie van de organisatie. 

LEERDOELEN

Deelnemers aan de ECM Boot Camp zullen:

  • bewust worden dat een agile organisatie succesvoller en competitiever kan zijn;
  • het huidige niveau van volwassenheid van change management in vijf competentiegebieden in kaart brengen en evalueren aan de hand van het Change Management Maturity Model;
  • een toekomstvisie / ambitie voor verandercapaciteit en -competentie definiëren;
  • leren hoe change management in de organisatie ingebed kan worden;
  • begrijpen hoe de mensenkant van verandering verband houdt met het verandervermogen van de organisatie;
  • leren een Enterprise Change Management strategy map op te stellen;
  • inzicht krijgen in de best practices op het gebied van ECM.

Voor organisaties die hun verandercompetentie willen verbeteren bieden bij de Enterprise Change Management Boot Camp aan. Wilt u liever ‘in company’ begeleiding, neem dan contact op met Lloyd Charité via lloyd.charite@maestroacademy of 0625645865.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

MAESTRO PRIJS

€895,-

CURSUS

Klassikaal

AANTAL DAGEN

1 dag

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor Enterprise Change Management Boot Camp

VOORWAARDEN

  • Partners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW;