CCNP part 1: Switching

CCNP part 1: Switching is een vijfdaagse cursus ontwikkeld om deelnemers voor te bereiden op het CCNP examen. Om het CCNP examen af te mogen leggen moet de cursist zowel Switching, Routing en Troubleshooting met succes hebben afgerond. Switching is ontwikkeld om studenten in aanraking te laten komen met het plannen, configureren en verifiëren van de implementatie van complexe enterprise switching oplossingen voor campus omgevingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Cisco Enterprise Campus Architecture. Dit door middel van theoretische ondersteuning en hands-on oefeningen. Variant 2.0 bevat nieuwe onderwerpen zoals IPv6 Routing en is aangepast op IOS versie 15. Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

Module 1 – Basic Concepts and Network Design
Een overzicht verkrijgen van de voorwaarden van een Enterprise campus netwerk design. Doorlopen van het proces en focus punten, alsmede het bespreken van de werking van switches binnen het design en hoe dit zich vertaalt in poortconfiguraties.

Module 2 – Campus Network Architecture
Beoordelen en evalueren van de voorwaarden voor de structuur en componenten die worden gebruikt om een netwerk in de Campus Infrastructuur module van de Cisco Enterprise Architectuur te bouwen in het traditionele drie-laags hiërarchische netwerk model.

Module 3 – Spanning Tree Implementation
De configuratie en voor- en nadelen van de (P)(V)(R) Spanning Tree protocollen en MST in een campus netwerk. Naast het configureren wordt ook het beschermen van een netwerk behandeld.

Module 4 – Configuring Inter-VLAN Routing
Implementeren van Inter-VLAN routing gebruik makende van multilayer switching en/of routing protocollen.

Module 5 – Implementing Highly Availability Networks
Implementeren van een High Availabity Solution aan de hand van een gegeven netwerkontwerp en voorwaarden.

Module 6 – First Hop Redundancy Implementation
De voorwaarden en eigenschappen van first hop redundancy en de implementatie van laag 3 high availability behandelen.

Module 7 – Campus Network Security
Het beveiligen van campus netwerken vanuit de access laag tot het authentiseren van gebruikers om kwetsbaarheden en bedreigingen in VLANs te beperken.

Na afloop van deze training zal je in staat zijn om op te gaan voor het 300-115 examen en het CCNP traject te vervolgen met Routing en Troubleshooting.

Begeleiding
Tijdens de training word je begeleid door de docent door middel van (hands-on) oefeningen, praktijkvoorbeelden en up-to-date studiemateriaal. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Deze begeleiding eindigt niet bij de laatste studiedag. Na afloop van de training is de docent op elk moment nog bereikbaar voor vragen, oefenmateriaal en handige tools. Ook voor de start van de training denken we graag met je mee. Zo kunnen we studiemateriaal bij je thuis laten bezorgen om alvast te kunnen voorbereiden en eventuele aandachtspunten op basis van het intakegesprek aanwijzen.

in samenwerking met

PRAKTISCHE INFORMATIE

DEELNEMERS

Tussen 1 en 8 deelnemers

TAAL

Nederlands

MAESTRO PRIJS

€475,-

PARTNER PRIJS

€445,-

LOCATIE

Lelystad, Utrecht,Eindhoven en Hoofddorp

CURSUS

Individueel Leertraject zie(Zie voorwaarden)

VOORKENNIS

CCNA of vergelijkbaar niveau

MATERIAAL

Inclusief materiaal

AANTAL DAGEN

Gemiddeld 5 dagen(Zie voorwaarde)

TIJD

09:00 t/m 17:00

Datum

Op aanvraag beschikbaar

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden voor CCNP part 1: Switching

VOORWAARDEN

  • Deze training is een individueel leertraject, klik hier voor meer informatie.
  • Aantal dagen afhankelijk van persoonlijke behoefte op basis van het opleidingsadvies.
  • Afmelden voor een training kan tot 14 dagen voor aanvang. Bij afmelding binnen 14 dagen voor aanvang van de training brengen wij 50% van de factuur in rekening. Bij afmelding binnen 7 dagen zijn we genoodzaakt het volledige factuurbedrag in rekening te brengen.
  • artners van de Maestro Academy: Specialisten aangesloten bij Het Finance Gilde, DataConnected of HeadFirst(Premium overeenkomst);
  • De betaling dient vóór aanvang van de eerste trainingsdag volledig te zijn voldaan;
  • De genoemde prijzen zijn exclusief BTW;
  • De betalingsafhandeling wordt verzorgd door 2Sides Education.